Foto: Nenad Mihajlovic/Starsport

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa crno-belima.

PROČITAJTE JOŠ

„Moram priznati da je i za mene bilo veliko iznenađenje. Ne mogu da kažem da se nisam negde potajno nadao, ali bio sam svestan da sam već dosta dugo u Partizanu, da dolaze i drugi igrači i da je to u fudbalu neki normalan proces“, rekao je Ostojić za klupski sajt.

On je naveo da je zahvalan treneru Aleksandru Stanojeviću i ljudima iz kluba na poverenju koje mi je ukazano.

„Stoga mi je ovaj ugovor još draži, jer je došao na inicijativu šefa Stanojevića koji važi za surovog profesionalca, koji iz svakog igrača izvlači maksimum i za koga je jedina mera isključivo rad, odnos na terenu i profesionalni odnos prema ekipi“, dodao je on.

„Ono što sigurno mogu da obećam je da ću, kad god to bude odlučio, biti tu za njega, za tim i teren, baš kao i do sada“, dodao je štoper Partizana.

Bojan Ostojić je u Humsku došao 2016. godine i do danas je odigrao 155 utakmica i osvojio duplu krunu 2016/17. godine i dva trofeja Kupa Srbije.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura poželeo je Ostojiću puno uspeha u godini koja je pred njim.

„Biti lojalan klubu i spreman da u svakom trenutku odgovoriš zahtevima trenera i institucije kakav je Partizan je ono što se uvek i svuda najviše vrednuje. Stoga mi je posebno drago što smo danas produžili ugovor sa Bojanom Ostojićem, koji je u klubu već pet godina i koji zna kako se nosi i koliko je težak dres Partizana“, rekao je Vazura.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar