Foto: PR

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u fudbalu koje će se naredne godine održati u Kataru bile su jedne od najboljih u istoriji naše reprezentacije.

Sve je počelo tiho i bez previše pompe, ali je već prva utakmica nagovestila nešto novo – od sastava do činjenice da su kvalifikacije otvorene pobedom nakon punih 11 godina. Srbija je, nakon preokreta, uz veliku borbu i strpljenje pobedila Irce sa 3:2 i na taj način započela put koji je trajao gotovo 8 meseci tokom kojeg su „Orlovi“ odigrali maestralnih 720 minuta, upisavši 6 pobeda i 2 nerešene utakmice, bez ijedne izgubljene utakmice.

Prisetimo se kada je Dragan Stojković Piksi dolazio na klupu Srbije nije davao mnoga obećanja, inteligentno pokušavajući da umiri i ugasi „žeđ“ nacije. Tražio je samo jedno – strpljenje. To je dobio, a vratio nam rezultatom i reprezentacijom u koju verujemo. Rezultat glasi, da ponovimo: Srbija je bez poraza u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Foto: PR

Priroda nas uči upravo strpljenju. VODAVODA, zvanična voda fudbalske reprezentacije Srbije, hiljadama godina nastaje u prirodi koja je strpljivo čuva duboko u dalekim slojevima zemlje i mudro oplemenjuje svim esencijalnim mineralima. Zbog toga je VODAVODA savršeno inteligentni proizvod prirode pun minerala koji su potrebni našem telu za bolje zdravlje i kvalitetniji život, a našim „Orlovima“ za nove pobede i strpljenje koje će im biti potrebno u Kataru!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar