Topovski udar
Foto: Screenshot X HEROES Nationalists 1925

U prvi mahse činilo da će susret biti nastavljen, ali detalji govore da se o tome nije ozbiljno pričalo.

Derbi Grčke između Olimpijakosa i Panatinaikosa (1:1) prekinut je nakon što je topovski udar pao u blizini rezerviste Huankara. On je pao na zemlju, ukazivana mu je pomoć, a u jednom trenutku je sudija odlučio da je vrag odneo šalu. Odveo je sve igrače u svlačionicu.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, odatle se nisu vratili niti u jednom momentu.

Panatinaikos nije želeo da se meč nastavi zbog „lošeg stanja povređenog igrača“, a to je potpisao i doktor.

Upravo se taj doktor nalazi na udaru jer ima fotografije sa Evangelosom Marinakisom, vlasnikom Olimpiojakosa, a drugi deo javnosti objavljuje njegove fotografije sa šalom PAO.

“ Bio sam razočaran jer od trenutka kada je doktor kog nikada ranije nismo videli, kog ja lično nikada ranije nisam video, kaže: „Uradio sam mu testove u ušima, očima i klinička slika mu je dobra i zadovoljavajuća, mislim da bi meč trebalo da se nastavi“, pričao je Marinakis.

Zatim je pojasnio zbog čega mu se požalio doktor.

-„Takođe, govorimo o igraču koji se zagrevao, nije igrao i mogao je 99 odsto da ne igra, jer je ovo pozicija na kojoj ne menjate levog beka osim ako nema povrede. Danas imam dva razloga da budem razočaran, i kao predsednik Olimpijakosa i kao predsednik Super lige. Opet vam kažem, to nas vraća unazad, to je loš presedan, koji je danas započeo Panatinaikos na stadionu Karaiskakis.  Tri sata koliko sam bio dole pokušavao sam na sve načine da nas smirim. Odjednom doktor kaže: „Gospodine Marinakis, evo dobijam poruke u kojima psuju moju majku i šalju mi preteće poruke kada je u pitanju život.“

Ušao je u svlačionicu Olimpijakosa i imao poruku za igrače crveno-belih.

„Igračima Olimpijakosa sam rekao: „Momci, budite spremni da nastavimo utakmicu, dobro nam ide, dali smo gol i odatle verujem da ćemo dobiti meč, igraćemo čvrsto i ispravno i pobedićemo.“ I svi igrači su želeli , čak su i igrači Panatinaikosa želeli da nastave meč, jer su želela deca da uživaju, bio je to veliki derbi i kao što ste videli bio je derbi koji je imao faze i svi smo želeli da se ovaj derbi završi.“

Zatim je govorio o šalu koji je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

„Osim onoga što je sudija napisao u zapisniku da je Panatinaikos napustio meč, imali smo fotografije doktora kako od prvog trenutka nosi šal Panatinaikosa na terenu. Sada to pričamo, nema naših navijača, i nije bilo potrebe, nismo ništa rekli, a ja to govorim sada, u ovom trenutku, prvi put. Nisam to pokazao doktoru. Moramo da smirimo ljude, a još nešto vam pričamo i ovo ćete videti narednih dana, petarda o kojoj pričamo, bila je daleko od igrača koji su se zagrevali i bilo je bilo je mnogo igrača koji su se zagrevali i bilo je igrača koji su bili bliži od ovog broja tri iz Panatinaikosa. Ali rekao sam vam da nemaju svi istu osetljivost u ušima, to je realnost. Ali nemojte žuriti jer ima elemenata koji će nas prijatno iznenaditi“, završio je Marinakis.

Pogledajte i snimak koji bi mogao da pomogne u raspetljavanju situacije jer topovski udar nije pao u blizini Huankara. Jedini problem? To je istina koju žele da predstave navijači Olimpijakosa.

BONUS VIDEO Dominik Livaković je morao bolje da interveniše

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar