foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TSC u nedelju gostuje Novom Pazaru.

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu sa Novim Pazarom da njegov tim u naredna dva kola mora biti oprezan.

Pročitajte još

Fudbaleri Novog Pazara u nedelju od 21 sat dočekuju ekipu TSC-a u okviru šestog kola plej-ofa Superlige Srbije.

„Ostale su dve utakmice do kraja, bićemo oprezni. U Novom Pazaru je uvek teško igrati, ne samo zbog stadiona i terena veći zbog kvaliteta njihovog kluba. Imaju opasne igrače u tranziciji i igri jedan na jedan. Iskustvo u sezoni, kao i činjenica da smo od njih dva puta gubili, nas poziva na punu pozornost koja neće izostati jer smo se za ovu situaciju spremali skoro godinu dana i videćemo da li smo i koliko spremni da poentiramo onako kako želimo“, istakao je Lazetić.

Navodi da je u prvenstvu svaka odigrana utakmica zapravo utakmica sezone i da je na svakoj bilo važno pobediti i uzeti bod.

„Na početku sezone smo uzeli po bod i na Marakani i na JNA, tako da smo u ovu poziciju došli zahvaljujući kontinuitetu i radu. Predstojeću utakmicu svi nazivaju istorijskom ili utakmicom sezone. Naravno, mi smo svesni da kao klub možemo da dobijemo svaki meč, ali i da ga izgubimo ili igramo nerešeno, a tako će biti i protiv Novog Pazara, jer ni taj duel ni po čemu nije drugačiji“, zaključio je Lazetić.

BONUS VIDEO VAR poništio remek-delo, gol rabonom kakav se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar