foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković je istakao da će svi pamtiti sezonu u kojoj je Partizan osvojio duplu krunu.

Defanzivac Fjorentine se govoreći u emisiji „Biljana za vas“ prisetio momenata za koje kaže da su mu najdraži u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi moji snovi su bili u vezi sa Partizanom i sve sam ih ostvario. Imali smo neverovatnu sezonu, nadoknadili smo bodovni zaostatak. Svi će se sećati te sezone u kojoj smo osvojili duplu krunu. Ja sam ostvario time svoje snove, osvojio sam oba trofeja, dao sam gol u večitom derbiju, igrao sam na stadionu Partizana pred navijačima Partizana od čega nema ništa lepše“, naveo je Milenković.

Uprkos brojnim ponudama, mladi odbrambeni igrač se odlučio za odlazak u Italiji.

„Sviđa mi se Firenca, grad je pun istorije, svaki kutak je obeležen istorijom. Sviđa mi se stil života, nema stresa, nikakvih nereševih problema nema, sve se rešava u hodu“.

Ipak, postoji „ono nešto“ što ga stalno vuče nazad, u Srbiju.

„Nedostaje mi Beograd, porodica, drugovi koji su ostali tamo. Imam neku vrstu nostalgije, kao i svi naši ljudi koji žive u inostranstvu“.

Zbog suspenzije sezone i ograničenja kretanja Milenković je ostao u Italiji, ali kaže da je svakodnevno u kontaktu sa roditeljima.

„Mama sada vodi onlajn nastavu, kaže da to ide dobro i drago mi je zbog toga. Roditelji su mi bili najveća podrška u životu, u karijeri. Mama kaže da jedva čeka da se ovo završi i da dođe u Firencu, kaže da se ovde oseća kao na odmoru. Nadam se da će sve ovo proći što pre“, zaključio je Milenković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram