Foto: EPA-EFE/Jonas Ekstromer

Velika šansa za srpskog štopera.

Nikola Milenković trenutno sa reprezentacijom igra mečeve Lige nacija, a jedini je igrač koji je nezamenljiv u odbrani od kako je selektor Dragan Stojković Piksi.

PROČITAJTE JOŠ

Popularni „Bleki“ je ofigrao i sjajnu sezonu u Fjorentini, a sada se sve glasnije priča da bi mogao put italijanskog velikana Intera.

Najveći insajder kada su u pitanju transferi u fudbalu, Fabricio Romano je objavio vest da Inter kreće po Nikolu Milenkovića kako bi ojačao odbranu za sledeću sezonu.

Iako je prvobitna inofrmacija glasila da je Milenković alternativa ukoliko propadne dogovr sa Grejsonom Bremerom iz Torina, Đanluka Di Marcio još jedan transfer insajder tvrdi da su kontakti između dve strane već uspostavljeni i da potencijalni transfer Milenkovića ne zavisi od dolaska Brazilca Bremera iz Torina. Navodno, Neroazurima su potrebna dvojica dobrih štopera.

Povoljna okolnost po Inter je ta što Srbinu u Fiorentini ugovor ističe u leto 2023. godine, pa bi tokom predstojećeg prelaznog roka bio dostupan „na popustu“.

Bila bi to poslednja realna šansa za „violu“ da prodaju Milenkovića i zarade na tom transferu, ali očito je da će sve zavisiti od Interove potere za Bremerom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar