Foto: EPA-EFE/Miguel A. Lopes

Bavarski gigant predmet sprdnje.

Bajern iz Minhena po svaku cenu želi da pojača redove dovođenjem Sadija Manea iz Liverpula, ali su njihovi pregovori za sada bili neuspešni, a našli su se i na meti podsmeha.

PROČITAJTE JOŠ

Mane bi karijeru trebalo da nastavi u Bajernu prema više stranih izvora. Ipak, u Tajmsu je bilo vesti da su Bavarci Liverpulu poslali pomalo bizarnu ponudu. To je 30 miliona funti po igraču, ali samo sedam miliona bi bilo zagarantovano. Ostatak iznosa bi se isplatio Crvenim samo ako Bajern osvoji Ligu šampiona u naredne tri sezone, a Mane Zlatnu loptu.

Najtrofejniji ruski klub Spartak Moskva odlučio je da se naruga Bavarcima i njihovom sportskom direktoru Hasanu Salihamidžiću zbog takvog pristupa. Na svom sajtu objavili su Bajernovu „ponudu” za svog napadača Aleksandra Soboleva. Prema lažnoj ponudi, Bajern nudi hiljadu evra po igraču.

Međutim, taj iznos bi pod tri uslova mogao da poraste na čak 45 miliona evra. Jedna je da Bajern pobedi na Evroviziji, druga je da Mančester junajted osvoji trofej, a treća je da Lionel Mesi pređe u Real Madrid.

BONUS VIDEO Stolica, Došao sam da pobeđujem i vratim navijače na stadion


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar