Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Švajcarska 1,55, Danska 1,85, Rumunija 2,20!

Kvote rastu u Mozzartu. Četvrtak je pretežno dan za Ligu Evrope, ali danas je izuzetak. U prvom planu su evropske kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Ovog puta kladionica Mozzart izvadila je iz rukava dve dvojke na Švajcarsku u Sofiji i Dansku u Tel Avivu, kao i kec na Rumuniju.

Nigde nećete moći da nađete veće kvote. Proverite!

BUGARSKA – ŠVAJCARSKA (ČETVRTAK, 18.00), DVOJKA 1,55

Naše istočne komšije su daleko od nekadašnjeg sjaja, od generacije Stoičkova, Kostadinova, Balakova. Bugarske davno nema na velikim takmičenjima, a čini se da će i ove kvalifikacije za Mundijal u Kataru da bude nemoguća misija. Konkurencija je paklena. Italija i Švajcarska su favoriti u Grupi C. Prvi rival na stadionu Vasil Levski u Sofiji su Švajcarci, selekcija koja je redovan učesnik Evropskih prvenstava i Mundijala. Bugari imaju samo jednu pobedu u prethodnih devet utakmica. I Sajdžije nisu oduševile prošle godine u drugom izdanju Lige nacija. Ove dve reprezentacije su odigrale dvomeč pre 10 godina u kvalifikacijama za EP 2012. Švajcarska je na svom terenu slavila sa 3:1, dok u Sofiji nije bilo pogodaka.

IZRAEL – DANSKA (ČETVRTAK, 18.00), DVOJKA 1,85

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Danci spadaju u evropski prosek, nisu redovni učesnik velikih takmičenja, dok je Izrael daleko ispod. Grupa F bi trebalo da bude jedna od najneizvesnijih, nema izrazitih favorita ni velikana. Osim ove dve reprezentacije tu su su još Austrija, Škotska i dva autsajdera Moldavija i Farska Ostrva. Skandinavci na papiru imaju jaču selekcije, sa Eriksenom, Poulsenom, Hojbjergom, Dilejnijem, Kristensenom, Kjerom, igračima koji igraju u najjačim ligama Evrope. Najveća opasnost po gol Danaca preti od napadača PSV Ajndhovena Erana Zahavija, a tu je i vezista Partizana Birbas Natho. Ove dve selekcije dosad su se sastale četiri puta i uvek je kao pobednik izlazila Danska.

RUMUNIJA – MAKEDONIJA (ČETVRTAK, 20.45), KEC 2,20

Rumuni nikako da krenu napred, dugo su u zapećku, dok su Makedonci napravili bum krajem prošle godine kada su uspeli preko baraža za Ligu nacija da se dokopaju Evropskog prvenstva ove godine. Junak je bio neuništivi veteran, napadač Đenove Goran Pandev, strelac jedinog gola u meču u Tbilisiju protiv Gruzije. Domaćin je podmladio selekciju. Jedan od aduta je novi član Parme Denis Man koji je proteklog leta za 13.000.000 evra prešao iz FCSB-a u člana Serije A. Ove dve reprezentacije nisu se sastale već 11 godina, a dosadašnji skor je 4:1 u pobedama za Rumuniju.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare