Joakim Lev se hvata za glavu posle porza od Makedonije
Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Nemačka je doživela šokantan poraz u trećem kolu kvalifikacija za EURO od Makedonije o kojoj bruji ceo svet. Javnost u Nemačkoj se boji da poraz ne bude indikator mnogo goreg scenarija u narednim mesecima.

PROČITAJTE JOŠ

Nemački mediji već postavljaju pitanje da li je poraz samo uvertira za nešto mnogo gore i kakve će konsekvence imati u kontekstu predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu.

„Najgore od svega nije poraz od potpunog autsajdera Severne Makedonije. Najgori je osećaj nakon toga.“ stoji na sajtu nemačkog sajta „ARD“ koji navodi da poraz od Makedonoaca budi osećaj da bi EURO mogao da bude drugi turnir nakon debakla u Rusiji na kojem bi Nemci doživeli blamažu.

Dnevnik „Velt“ sa druge strane postavlja pitanje odakle Levu toliko optimizma nakon ovakvog izdanja svoje ekipe.

„Joakim Lev se još uvek, i nakon druge velike blamaže i sramnog izdanja nacionale ekipe, uzda u na čudotvoran preokret uoči Evropskog prvenstva.“

Makedonci su definitvno uzburkali strasti u Nemačkoj senzacionalnom pobedom, tako da će LEv i igrači imati ozbiljna posao pred sobbom da ispeglaju sve grehove iz Duizburga, a prva sledeća stanica je EURO.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar