Foto: Starsport

Sve veću podršku ima bivši kapiten Mančester junajteda.

Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić je i zvanično podneo kandidaturu za predsednika Fudbalskog saveza Srbije i tako je ušao u trku za to mesto ušao sa Draganom Džajićem.

Iako su obojica kandidata navijači i bivši fudbaleri Crvene zvezde, legenda Partizana Saša Ilić zna za koga će dati svoj glas.

PROČITAJTE JOŠ

„Fudbalska Srbija bira. Glasaće uskoro za lidera, a boljeg od Nemanje Vidića, to kažem iz srca, jednostavno nema. Rođen je da bude na čelu. Ima neverovatnu harizmu, cenjen je u celoj Evropi. Znamo da je išao glavom gde velika većina nije smela nogom. Beskompromisan borac, kakav je našem fudbalu neophodan. Ako je veliki Ser Aleks Ferguson odlučio da je Vidić kapiten Mančester junajteda u danima velike slave, onda ni za nas ne bi smelo da bude dileme.

Mlad je, delili smo svlačionicu u reprezentaciji. Znam koliko je pošten, koliko želi da fudbal bude bez mešetaranja, spletki. Gurao bi sve samo napred u želji da nam „kuća fudbala“ to bude i stvarno. Svi znaju da sam navijača Partizana, ali kada je Vidić u pitanju dižem obe ruke za njegov izbor. Dragan Džajić jeste legenda, jedno od najvećih imena u istoriji našeg fudbala, ali je u godinama u kojiima bi mogao da doprinese mnogo manje, uz svo poštovanje, od Nemanje Vidića“, rekao je Ilić za „Maxbetsport„.

Ipak, Džajić je za sada izraziti favorit da postane novi predsednik Saveza, ali do Izborne skupštine FSS koja je zakazana za 14. mart ima mnogo vremena.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: Dosta više

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare