Nemanja Radonjić
Foto: Ciro De Luca/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nemanja Radonjić, srpski reprezentativac, uskoro bi mogao da promeni klub i iz Italije pređe u redove grčkog Olimpijakosa.

Najpoznatiji fudbalski insajder Fabricio Romano objavio je da su za Radonjića zainteresovani u Atini, a transfer bi mogao da se realizuje u poslednjim danima prelaznog roka.

„Olimpijakos je dodao Nemanju Radonjića na svoj spisak meta za poslednje dane prelaznog roka. Početkom meseca se pričalo da li Radonjić može da napusti Torino, a za njega su se zanimali Monca i Majorka“, piše Romano.

PROČITAJTE JOŠ:

Italijanski mediji pisali su da je za Radonjića bio zainteresovan i San Hoze, klub iz MLS lige, ali taj transfer je navodno propao.

Sada su pregovori sa Olimpijakosom u toku, Radonjić je dobio zeleno svetlo da napusti Torino, pošto već neko vreme nije u dobrom odnosu sa trenerom Ivanom Jurićem.

Radonjić je poslendji meč ta Torino odigrao 23. decembra, kada je na terenu bio tek 16 minuta.

Srpski krilni igrač je u karijeri nastupao za Čukarički, Crvenu zvezdu, Marsej, Hertu, Benfiku i Torino, ali nigde nije zablistao kao u Beogradu.

Ove sezone na 10 nastupa ima tri gola, a više puta je dolazi u centar pažnje zbog sukoba unutar ekipe.

Olimpijakos kuburi malo sa rezultatima, ali i dalje ima šansu da se uključi u trku za titulu u domaćem prvenstvu, gde trenutno zaostaje za vodećim PAOK-om šest bodova.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar