Foto: EPA-EFE/TATYANA ZENKOVICH

Fudbaleri BATE Borisova savladali su Dinamo Brest na gostovanju 3:1, a strelac za goste još jednom je bio Nemanja Milić.

Srpski internacionalac u igru je ušao u 77. minutu, pri rezultatu 2:1 za Bate i samo tri minuta kasnije overio pobedu ekipe iz Borisova protiv šampiona Belorusije.

Miliću je ovo četvrti pogodak na poslednje tri utakmice. Golgetersku seriju je započeo protiv Smolevičija sa dva pogotka za pobedu 5:3, a nastavio je vodećim golom protiv Slutska u pobedi 3:0.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši ofanzivac Crvene zvezde odlično je reagovao u polukontri svog kluba i sa 15 metara poslao neodbranjiv zdarac u dalji ugao Pavela Pavljučenka.

Sedmu pobedu BATE u prvenstvu najavio je Dragun u 31. minutu, ali je Milevski devet minuta pre odlsaka na domor neutralisao zaostatak domaćina.

Gosti su preko Nekajčika u 74. minutu ipak uspeli da drugi put slome rivala i stignu do vođstva koje je do kraja susreta udvostručio Milić.

BATE posle 10 utakmica ima sedam pobeda remi i dva poraza pa sa 22 boda zauzima lidersku poziciju u prvenstvu Belorusije.

Belorusija tabela
Foto: Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar