Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nemanja Miletić, potencijalni reprezentativac Srbije, oprostio se od Partizana i postaće član kluba Al Raed u Emiratima.

Klub je podsetio da je defanzivac stigao u Humsku 2017. godine iz belgijskog Vesterloa i da je odigrao 162 nastupa uz devet golova.

PROČITAJTE JOŠ

“Svaki igrač u jednom trenutku poželi da nastavi i osveži svoju karijeru i ode u drugi klub, a kada taj dan dođe onda mu se vrate sve najlepše uspomene, zaboravi sve nedaće i probleme i razumno bude veoma teško”, naveo je Miletić.

On je tokom prethodnih sezona bio jedan od najstandardnijih igrača Partizana.

“Već nekoliko sezona, posebno posle dobrih partija u Ligi Evrope postojalo je interesovanje za nastavak karijere i iz Francuske i drugih zemalja, ali tada sam bio potreban Partizanu i uvek je ta moja ljubav prema klubu bila prioritet. Ne mogu da ne kažem da sam u Partizanu uživao! Doneo mi je sve najlepše, pobede, grupnu fazu Ligu Evrope, sjajne evropske utakmice, pobede u derbijima… Iz Partizana sam upisao i dobio poziv za nacionalnu selekciju i sve to zajedno govori o tome kako smo radili i šta je Partizan kao institucija!”, dodao je Miletić.

Kako je naveo, ostala mu je velika žal za titulom.

“To je jedino što mi je uvek, a i svima rak rana, ali sam siguran da će moji saigrači trofej vratiti u Humsku i da ću se sa njima radovati na terenu. Za desetak dana odlazim u Arabiju gde počinjem svoj novi životni ciklus. Mojim saigračima, svim zaposlenima u Humskoj i na Teleoptiku, svim navijačima poručujem da budu uz Partizan! Svi mi odlazimo i dolazimo, ali naš Partizan je iznad svih!”, zaključio je Miletić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar