Vladimir Vuletić Foto: Ivan Dinić/Nova S

Vladimir Vuletić, doskorašnji potpredsednik FK Partizan prokomentarisao je privođenje Slaviše Kokeze i negirao da ima saznanja o "igranju fudbala glavama" na stadionu Partizana.

Vuletić kaže da je Kokeza došao na informativni razgovor u svojstvu građanina, te da je njegova odgovornost veća u slučaju neregularnosti Superlige.

PROČITAJTE JOŠ:

„Danas se to desilo sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije. Što se mene tiče, ja bih njega ispitao i on je meni više odgovoran za tri nameštena prvenstva u ovoj zemlji. I za dosta toga što je učinjeno u pogledu Sudijske organizacije, pa i titule iz 1946. godine, ali da ne širimo. On je pozvan u svojstvu građanina“, rekao je Vuletić u „Pregledu dana“ na Newsmax Adria.

On je ponovio da je Novak Nedić stajao iza grupe Veljka Belivuka pre 2019. godine. Dodaje da i ranije nije ćutao o tom pitanju.

Na pitanje o najavama da će u četvrtak javnost videti snimak „igranja fudbala odsečenim glavama“ i ostati šokirana jer se to navodno dešava na stadionu Partizana, Vuletić kaže da nema saznanja o tome.

„Ja ne. Nisam fudbaler glavama, niti na bilo koji način imam ikakav upliv ili takva saznanja. Prvo, ono što je ovde bitno, govori se o tome da ovo nema veze ni sa Partizanom. Vi imate u istom danu, u kom Partizan igra u Inđiji, imate situaciju da se deca hapse i ne dozvoljava im se da se okupe oko Partizana, a u istom tom danu imate navijače Zvezde koji organizuju proslavu nedozvoljenog kornera i to na pomoćnom terenu tribine Zvezdinog stadiona, gde se okupljaju bez ikakvih epidemioloških mera na način na koji se okupljaju i onda se govori da to nema veze sa Partizanom i Zvezdom. Nije greh navijati, greh je praviti kriminal. Prvi sam zagovornik borbe protiv kriminala“, rekao je Vuletić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar