FotoL: Starsportphoto

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca ukazao je na mogući problem sa nameštanjem utakmica kroz ironičan komentar upućen nekolicini srpskih kladionica.

Sa naloga na društvenim mrežama, koji je povezan sa sajtom kluba, mada nije verifikovan, upitali su kladionice zbog čega su iz ponude uklonile utakmicu Rada i Radnika u sklopu 28. kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč se igra od 15 časova na stadionu „Kralj Petar Prvi“ na Banjici, a sa naloga FK Napredak su insinuirali da je sumnjivo to što ga nema u ponudi za klađenje kad svih ostalih ima.

„Hej, izgleda da ste zaboravili da stavite u ponudu utakmicu Rada za danas? Verovatno ste samo bili u gužvi, ali ostale ste postavili, nije da verujete valjda čaršijskim abrovima zlih jezika da će se čestiti Surduličani skloniti na Banjici? Pitamo za druga“, napisali su sa fejsbuk stranice Napretka.

Radnik je u gornjem delu tabele i teško može sa šestog do četvrtog mesta i borbe za Evropu jer je razlika velika – deset bodova.

S druge strane, Rad se bori za opstanak. „Građevinari“ su su na 16. mestu pred ovo kolo i fale im bar četiri boda da bi bili relativno bezbedni.

Foto: Printscreen Facebook / FK Napredak Kruševac

Podsećamo, kruševački klub je relativno skoro bio na meti kritika iz Novog Pazara. Pazarci su decembra prošle godine tvrdili da je utakmica sa Napretkom „odlučena van fudbalskog terena“.

Napredak je tada odgovorio saopštenjem i najavom tužbi. Taj meč je odigran u okviru 19. kola Superlige, a završen je nerešenim rezultatom 0:0.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar