Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Stvarno ga više niko ne želi u svom timu.

Direktor Napolija Kristijano Ðuntoli izjavio je da ne žele da u zimskom prelaznom roku angažuje fudbalera Mančester junajteda i portugalskog reprezentativca Kristijana Ronalda.

Ronaldo ima ugovor sa Junajtedom do kraja sezone, ali bi mogao da napusti klub sa „Old traforda“ već u januaru naredne godine. On je izgubio mesto u startnoj postavi „crvenih đavola“, a posvađao se sa menadžerom Erikom ten Hagom pošto je pre nedelju dana odbio da uđe u igru na meču sa Totenhemom u Premijer ligi.

PROČITAJTE JOŠ

Ten Hag je zbog toga odstranio iz tima Ronalda, koji je propustio meč sa Čelsijem u engleskom prvenstvu, ali će konkurisati za duel sa Šerifom u Ligi Evrope.

Engleski mediji su preneli da bi portugalski fudbaler mogao da nastavi karijeru u Italiji, pošto bi klub iz Napulja mogao da ispuni njegove finansijske zahteve i želju za nastupom u Ligi šampiona.

„Da li Ronaldo dolazi u januaru? Ne, mi nećemo angažovati nijednog igrača u januaru. Nije ništa potrebno da menjamo u ovom timu. Ide nam super i ne planiramo nikakva pojačanja“, rekao je Ðuntoli.

Napoli je trenutno prvoplasirani tim Serije A sa 29 bodova iz 11 utakmica i već je obezbedio plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar