Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Lois Dioni, napadač Crvene zvezde, očekuje da polako dođe do prave forme, pa je pun optimizma najavio i gol protiv Partizana u nedelju (18 časova).

PROČITAJTE JOŠ

Najpre se osvrnuo na pobedu Zvezdu protiv Brage (2:1) u prvom kolu Lige Evrope.

„Bilo mi je bitno da odigram prvi meč grupne faze sa Zvezdom u Evropi. Zadovoljan sam pobedom, osvojili smo tri boda na startu. Veoma mi je drago zbog kluba i navijača, svi smo zaslužili onakvo veče. Meč je bio težak, Braga je odličan tim, bili smo najjači kad je bilo najteže i ‘ubice’ kad je bilo najpotrebnije“, poručio je Dioni.

Istakao je da se navikao na Srbiju.

„Osećam se sve bolje, dostižem polako svoj pravi nivo. Došao sam bez odrađenih priprema i vidi se da sam sada bolji nego pre dva meseca. Imam problem s preponama, ali naporno radim da ga rešim kako bih bio sto posto spreman. Vremenom sam se navikao na tim, na svoje saigrače i na život u Beogradu, što mi zaista mnogo olakšava.“

Pojasnio je da se pre potpisa za Zvezdu upoznao sa detaljima „večitog derbija“.

„Pre nego što sam potpisao, odgledao sam nekoliko snimaka o istoriji između dva kluba. Znam da je važan meč, već sam igrao slične derbije, Lion – Sent Etjen. Mislim da je ovde nivo iznad tako da ćemo biti spremni. Lepo smo počeli ovu takmičarsku nedelju pobedom protiv Brage i nadamo se da ćemo je završiti pobedom nad večitim rivalom.“

Najavio je da bi već ove nedelje mogao da postigne gol u derbiju protiv Partizana (18 časova).

Ne znam kako će izgledati igra na terenu, nisam nikad igrao derbi u Srbiji, ono što je sigurno je da će biti dosta borbe. Igraćemo kako znamo sa našim talentovanim igračima. Uvek je drugačije kad je derbi, tim može da bude deset puta bolji ali pobedu odnosi ekipa sa većom željom. Učiniću sve da dam što više golova u sezoni, a što da ne i u nedelju na derbiju“, završio je Dioni.

BONUS VIDEO Suze Novaka Đokovića pred kraj finala US Opena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare