Foto: Screenshot Twitter Alex Enlund

Na društvenim mrežama se već nekoliko dana deli snimak kako odrasli čovek napada dečaka, koji ga je vrlo brzo naučio pameti. Nije ni slutio šta će mu se desiti.

PROČITAJTE JOŠ

Identitet nasilnika još uvek nije poznat, ali jeste ime i prezime dečaka koji je postao planetarna senzacija.

Da je ranije znao za ime Aleksa Vilijamsa, ni nasilnik ne bi pokušao da uspostavi dominaciju. Vilijams je svetski juniorski šampion u džiu-džici, a delić onoga što je naučio morao je da upotrebi u samoodbrani kada mu je na klupici prišao nepoznati muškarac. Izveo je Vilijams njegovo karakteristično obaranje nakon rušenja obe noge rivala, a muškarac se brzo našao na zemlji.

Snimak ovog incidenta objavio je Aleks Enlund, koji je nekadašnji prvak „Cage Warriors“, a danas trenira Vilijamsa, koji poznaje i veštine MMA i rvanja.

„Odrasli muškarac pokušava da napadne 16-godišnjaka koji je višestruki prvak svijeta u BJJ. Aleks pokazuje smirenost, suzdržanost i hrabrost u ovoj situaciji. Upišite decu u školu borilačkih sportova. Malo je verovatno da će postati nasilnik zbog poniznosti koja se uči na strunjačama“, napisao je Enlund u objavi.

Za manje od 24 sata je ovaj video zapis pogledalo više od 1,3 miliona ljudi na različitim platformama pojasnio je Vilijams.

BONUS VIDEO Emotivni Novica Veličković šest puta prekidao govor zbog suza

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare