Foto: Tanjug/AP Photo/Natacha Pisarenko

Fudbaleri Srbije plasirali su se na Mundijal, pa sada sa uživanjem možemo da pratimo rasplet u svim svetskim kvalifikacijama.

PROČITAJTE JOŠ

Katar je učesnik kao domaćin Mundijala, prva selekcija koja je obezbedila plasman je Nemačka, usledila je Danska, pa Brazil kao prva južnoamerička selekcija.

Onda su se „naređali“ timovi Francuske, Belgije, Hrvatske, Španije, Srbije, Engleske, Švajcarske, Holandije i Argentine, koja je remizirala sa Brazilom.

Rasplet u Južnoj Americi biće paklen jer je Urugvaj ispod crte, a Kanada Milana Borjana na pragu je plasmana na Mundijal.

Golman Crvene zvezde junak je Kanade zbog odbrana u 92, 93. i 95. minutu, posle čega je sprečio tuču, a dalje ga čeka odličan raspored, biće domaćin selekciji SAD.

U Evropi, Srbija je poslala Portugalce u baraž, a tamo je otišla i Italija, koju su nadvisili Švajcarci.

Sve detalje evropskog baraža, možete pogledati ovde.

U Aziji, Iran, Južna Koreja, Saudijska Arabija i Japan drže dobre pozicije, dok su UAE i Australija ekipe kojima najverovatnije predstoji doigravanje.

Timovi koji su na Mundijalu: Katar, Nemačka, Danska, Brazil, Francuska, Belgija, Hrvatska, Španija, Srbija, Engleska, Švajcarska, Holandija, Argentina

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Doček fudbalera Srbije na Aerodromu Beograd uz trubače

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar