Foto: Starsport

Uroš Mrdaković, sin nekadašnjeg olimpijskog reprezentativca Srbije Miljana, koji je nedavno tragično izgubio život, pojačao je Čukarički.

Uroš koji je u društvu majke Andrijane potpisao ugovor sa Čukaričkim, karijeru je počeo u Nišu. Bio je član Radničkog, sa kojim je u mlađim kategorijama nagovestio ogroman potencijal. Našlo se njegovo ime u notesu srpskih i brojnih evropskih klubova. Ipak, Uroš je izabrao Čukarički.

PROČITAJTE JOŠ

„Potpisali smo stipendijski ugovor na tri godine sa Urošem, koji je trenutno kadet. Pratili smo ga u prethodnom periodu, procenili da ima kvalitet. Sada je sve na njemu, došao je u klub koji daje šansu mladim igračima da se razviju na najbolji mogući način. Čukarički je prepoznatljiv po tome što daje šansu talentovanima, takav će slučaj biti i sa Urošem, koji je u OFK Radničkom iz Niša već nagovestio potencijal“, rekao je direktor omladinske škole „brđana“ Igor Matić.

Mrdaković igra na pozicijama ofanzivnog krila i napadača, a već je nastupao i za selekciju Srbije do 16 godina.

„Prvi utisci su zaista pozitivni, zadovoljan sam svime što sam video na stadionu na Banovom brdu. Poznajem nekoliko vršnjaka iz Čukaričkog od ranije, neće biti problema da se uklopim, a sa novim klubom ću početi da treniram već u subotu“, rekao je Uroš, po potpisivanju ugovora.

View this post on Instagram

Uroš Mrdaković, sin nekadašnjeg olimpijskog reprezentativca Srbije Miljana, pojačao je Čukarički. Momak rođen u Beogradu 11. septembra 2004. godine u društvu majke Andrijane potpisao je ugovor sa klubom sa Banovog brda. Uroš je karijeru počeo u Nišu, bio je član OFK Radničkog, sa kojim je u mlađim kategorijama nagovestio ogroman potencijal. Našlo se njegovo ime u notesu najboljih srpskih klubova, ali i brojnih evropskih, no Uroš je izabrao Čukarički. – Potpisali smo stipendijski ugovor na tri godine sa Urošem, koji je trenutno kadet. Pratili smo ga u prethodnom periodu, procenili da ima kvalitet. Sada je sve na njemu, došao je u klub koji daje šansu mladim igračima da se razviju na najbolji mogući način. Čukarički je prepoznatljiv po tome što daje šansu talentovanim momcima, takav će slučaj biti i sa ovim momkom, koji je u OFK Radničkom iz Niša već nagovestio potencijal – kazao je Igor Matić, direktor Omladinske škole belo-crnih. Mrdaković igra na pozicijama ofanzivnog krila i napadača, a već je nastupao i za selekciju Srbije do 16 godina. – Prvi utisci su zaista pozitivni, zadovoljan sam svime što sam video na stadionu na Banovom brdu. Poznajem nekoliko vršnjaka iz Čukaričkog od ranije, neće biti problema da se uklopim, a sa novim klubom ću početi da treniram već u subotu – kratko je po potpisivanju ugovora sa belo-crnima kazao Uroš Mrdaković. #fkcukaricki

A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar