Foto: Mozzart/Promo

Nema fudbalske lige u Srbiji u kojoj neki od timova ne nose znak "M" na svom dresu. Mozzartovi dresovi stigli su i do fudbalera Novosadske lige - ŽSK Žabalj.

U ovoj ligi Mozzart je već opremio FK Hajduk i FK Jedinstvo iz Novog Bečeja. Na proleće će u borbi za nove poene ŽSK Žabalj i FK Jedinstvo ukrstiti koplja.

„Zahvaljujemo se kompaniji Mozzart koja je prepoznala naš rad i dala doprinos u ostvarenju naših ciljeva. Mi radimo sa mlađim selekcijama i afirmaciji sporta i dajemo šansu mladima da u svom mestu započnu razvojni put ka novim uspesima“, kaže predsednik FK ŽSK Miroslav Lakić.

Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje brine o svim segmentima zajednice, pa i o manjim, lokalnim timovima.

Mozzart je za četiri godine obradovao oko 5.000 sportista iz 140 klubova.

„Akcija ‘Novi dresovi za nove šampione’ je pokrenuta kako bismo podržali i manje, lokalne klubove. Na ovaj način kompanija Mozzart pokazuje zahvalnost zajednici i sportu koji nam je doneo toliko radosti. Još mnogo klubova može da očekuje podršku naše kompanije“, istakao je direktor korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar