Luka Modrić; Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Kapitena Hrvatske Luku Modrića stižu godine, ima ih 35, a prema pisanju španskih medija one će mu presuditi u Realu. Sve ide ka tome da maetralnom vezisti na "Santjago Bernabeu" prišiju etiketu "bivši".

Ugledna „Marka“ lansirala je Luku Modrića na naslovnu stranu na kojoj dominira slika Hrvata uz naslov: „Modrić ili Edegar“.

Činjenica da je to retoričko pitanje, ali je jasno iz samog teksta i načina na koji je napisan da španski sportski list barata insajderskim informacijama i da imaju jak izvor iz Reala. Čestitali su Modriću na svemu što je učinio za klub, uz konstataciju da je vreme za naslednika, a to je Edegar.

PROČITAJTE JOŠ

Kapitenu Hrvatske i čoveku koji je s „kraljevskim klubom“ osvoio čak četiri Lige šampiona presudili su i navijači Madriđana. Naime, u anketi sprovedenoj na 20.000 ispitanika, čak 63 odsto njih smatra da Modrića klub treba da proda, i da vrati Edegara s pozajmice u Real Sosijedadu.

Ipak, ono što je jasno jeste da norveškog „čudo od deteta“ Martin Edegar, neće pristati ponovo da proživljava pakao u Madridu i da sedi na klupi. Ovoga puta, hoće da igra, a da bi se to dogodilo Luki Modriću neko mora u lice da kaže da je „bivši“. Ostaje da se vidi da li će se to i kada dogoditi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar