Milunović, Petrović i Nikolić; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Mladi fudbaleri Crvene zvezde Veljko Nikolić, Njegoš Petrović, Strahinja Eraković, Nikola Krstović i Željko Gavrić saglasni su u oceni da će crveno-beli i u godinama koje predstoje osvajati šampionske titule.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mi kao deca Crvene zvezde smo dugo priželjkivali da osvojimo titulu u prvom timu. Meni je ovo lično treća titula i nadam se da neću stati na ovoj. Želimo duplu krunu i nećemo odustati od svojih ciljeva zacrtanih na početku sezone“, rekao je Nikolić za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u četvrtak Vojvodinu sa 1:0 i na taj način ostvarili 22. uzastopnu pobedu u Superligi Srbije i matematički obezbedili 32. šampionsku titulu, a četvrtu uzastopnu.

Vezni fudbaler Njegoš Petrović je naglasio koliko je tim priželjkivao titulu kao i koliko crveno-beli vredno radio za ovaj uspeh.

„Zaista je bio težak put do ove titule. Krenuli smo prvenstvo još u julu, naporno smo radili i trenirali tokom čitave sezone da bi postigli ovaj uspeh. Veoma mi je drago zbog svih, stručnog štaba koji nam pruža veliku podršku i navijača ovo je za njih. Želimo duplu krunu“, zaključio je Petrović.

Iako je Strahinja Eraković van stroja zbog povrede zadobijene početkom prolećnog dela sezone, nije mogao da sakrije emocije.

„Bitno je da smo uzeli titulu, četvrtu uzastopnu. Ne znam kada ću se priključiti timu na terenu, ali to je manje bitno u ovom trenutku. Titula je najvažnija, a sada idemo u pohod na duplu krunu“, kazao je mladi štoper.

Napadač Nikola Krstović je istakao koliko je ponosan na svoje saigrače povodom novog uspeha Zvezde.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ove grupe, Crvene zvezde. Meni je ovo druga titula u crveno-belom dresu, ponosan sam na sve saigrače. Nadam se da ćemo da osvojimo i Kup Srbije i na taj način stavimo tačku na ovu uspešnu sezonu“, rekao je Krstović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar