Foto: FK Crvena zvezda

Eraković još uvek ne može da ide, Gobeljić jedino rešenje na beku

Sportski direktor fudbalskog šampiona Srbije Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je da su crveno-beli odbili ponudu za defanzivca Strahinju Erakovića i da on ne može da napusti klub do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mogu da se očekuju još neka pojačanja. U bliskoj budućnosti desiće se neka pojačanja. Ne voilim da pričam o pozicijama. Oko Erakovića, stav je jasan. Eraković ne može da ide do kraja kvalifikacija. Juče smo imali jednu ponudu za Erakovića koju smo odbili“, izjavio je Mrkela na konferenciji za medije povodom predstavljanja novog-starog štopera Nemanje Milunovića.

Šampion Srbije ima deficit na poziciji desnog beka, ali Mrkela smatra da to nije problem za ekipu trenera Dejana Stankovića.

„Što se desnog beka tiče, imamo desnog beka koji se zove Marko Gobeljić. Igrao je i Stanković na toj poziciji. Često se dešavalo da centralni vezni postanu bekovi. Najsvežiji primeri su Gajić i Ristić“, rekao je Mrkela i kratko prokomentarisao status ofanzivnog veziste iz Italije Filipa Falka:

„Falko je dobio određeni period da ostane u Italiji, da pokuša da nađe klub za sebe“, zaključio je Mrkela.

Podsetimo, Zvezda u petak od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić“ igra protiv Radnika u četvrtom kolu Superlige Srbije.

BONUS VIDEO Intervju – Čović: Neprekidno razmišljam da odem iz Zvezde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare