Mirko Poledica Foto:Nova S

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", stao je iza stavova Ognjena Koromana, bivšeg igrača koji je pričao o nameštanjima i mahinacijama u srpskom fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ:

Koroman je u nedelju priveden u beogtradsku policiju na informativni razgovor zbog, kako je rekao za naš portal, izjava o Zvezdanu Terziću i Slaviši Kokezi, generalnom direktoru Crvene zvezde i predsedniku Fudbalskog saveza Srbije.

Njih dvojica su neretko mete objava Koromana na društvenim mrežama, a Poledica tvrdi da Ognjen ne iznosi neistine, te da i on sam kritikuje, samo na svedeniji način.

„Ja sam naučio tu školu i dugo radim ovaj posao. Naučio sam da ne mogu nešto da kažem ako ne mogu to da branim nekim argumentima. Ne mogu da budem odgovoran za druge ljude koji rade takve stvari, ali kad god ja nešto napišem, mogu to da branim. Vrlo sam oprezan da nikoga ne povredim u smislu da ga lažno ne optužim ili da kažem nešto što nije istina“, rekao je Poledica za portal Nova.rs.

Za bivšeg igrača Zvezde, Portsmuta, Spartaka, kragujevačkog Radničkog, OFK Beograda, Dinamo Moskve, Krila Sovjetov, Tereka i Inčona kaže da je emotivac i da zato nastupa bez zadrške.

„I kad imam promil da nisam sto posto siguran, neću to uraditi. Ali kad napišem, onda i stojim iza toga. Ognjen je emotivac, on je moj dobar drug i možda previše emotivno nastupa. Iako to što priča, to je sve istina, ali kad uđemo malo u dublju analizu, mnogo je teško to dokazati u formalno-pravnom smislu, mada svi znamo da se dešava, dugi niz godina. On je sve u pravu, ali više imam utisak da to radi iz emocije, vidim da ga boli to što se dešava. Boli svakog normalnog čoveka, jer je ovo najkorumpiraniji fudbal koji postoji u Evropi, nema korumpiranijeg. Taj argument mogu da branim na bilo kom sudu“, jasan je Poledica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare