Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto; Ivan Dinic/Nova S; Vesna Lalić/Nova.rs

Bivši fudbaler Ognjen Koroman našao se u centru pažnje zbog privođenja u nedelju, a u njegovu odbranu stali su i političari Vuk Jeremić i Boško Obradović.

PROČITAJTE JOŠ

Po izlasku iz beogradske policije, nekadašnji reprezentativac je za Nova.rs objasnio i šta se tačno dešavalo na granici između Bosne i Hercegovine i Srbije.

“Priveli su me zbog pisanja na društvenim mrežama o Zvezdanu Terziću i Slaviši Kokezi, tako su mi rekli. Možda i zbog pisanja o predsedniku Aleksandru Vučiću, ali su naveli samo ovu dvojicu. Moram da istaknem da su policajci bili super i maksimalno korektni prema meni, stvarno nemam reči. Oni su samo radili svoj posao”, rekao je Koroman za naš portal.

Dan kasnije, ne smiruje se bura oko privođenja bivšeg fudbalera Crvene zvezde. U njegovu odbranu zato je stao i Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri.

„Policijsko maltretiranje proslavljenog fudbalskog reprezentativca Ognjena Кoromana je slanje poruke svim uzbunjivačima koji ukazuju na kriminal i korupciju u vrhu vlasti šta ih čeka. A on je udario u centar: FSS i fudbalsku mafiju, što je retka hrabrost danas“, poručio je Obradović putem Tvitera.

Ovim povodom oglasio se i Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, koji smatra da Koromana neće moći tek tako da zastraše.

„Da li vam deluje da je ovo čoveka lako uplašiti? Meni ne! Podrška za Ognjena Koromana“, napisao je Jeremić na Instagramu uz fotografiju bivšeg krilnog napadača.

Podsetimo, Koroman je zaustavljen u nedelju oko podne na graničnom prelazu Mali Zvornik, gde je došao kako bi sačekao sina Jakova i sa njim otišao na zimovanje, ali je umesto toga završio u policiji.

“Mislim samo da nije bilo potrebe za ovim, mogli su i da me zovu da dođem u Beograd u policiju i ja bih, naravno, došao”, rekao je Koroman za Nova.rs u nedelju posle 22 časa, po izlasku iz policije.

Bivši reprezentativac u poslednje vreme pričao je bez dlake na jeziku o situaciji u srpskom fudbalu, nameštanju utakmica, često je kritikovao i rad FSS, ali i stanje u državi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare