Mirko Ivanić, Foto: Starsport

U trenutku kada čitava Srbija sa pažnjom prati sva dešavanja na protestima u Srbiji, tim povodom se oglasio i jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, Mirko Ivanić.

Nije Ivanić ništa pisao, ali je na Instagramu podelio fotografiju koja je nastala tokom protesta na beogradskom mostu Gazela.

PROČITAJTE JOŠ...

Ivanić je tako postao četvrti sportista iz Srbije koj se javno oglasio, nakon Nevene Ignjatović, Danila Ikodinovića i Ognjena Koromana, koji je na bilo koji način skrenuo pažnju na proteste koji su održani širom Srbije.

Takođe, Ivanić je podelio i snimak razgovora jednog starijeg meštanina Gornjih Nedeljica i Aleksandra Vučića.

„Nama rudnik ovde ne treba, mi imamo plodnu zemlju i živimo od svog rada“, istakao je meštanin, koji je potom dodao i da „neće biti vode ni za piće, kao ni za stoku“, te da će onda sve, kako kaže, biti uništeno ukoliko rudnik bude otvoren.

Podsećamo, staovnici Srbije su širom zemlje izašli na proteste kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog donošenja zakona o eksproprijaciji i referendumu, koji su – prema mišljenju struke – „krojeni“ prema željama Rio Tinta i njihovog projekta rudarenja u području Jadra.

Blokade su održane na 53 lokacije širom Srbije.

Foto; Mirko Ivanić/Instagram

BONUS VIDEO Vuletić: BIA je naredila da Partizan dovede Smiljanića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare