Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Iskusni štoper poziva navijače da napune "Marakanu" protiv Trabzona.

Nemanja Milunović pruža odlične partije po povratku u Crvenu zvezdu. Ima čak i ofanzivni uticaj, jer je baš od njega krenula akcija posle koje je Aleksandar Pešić u poslednjem napadu na meču u Nišu postigao gol za pobedu nad Radničkim od 2:1 u dubokoj sudijskoj nadoknadi.

PROČITAJTE JOŠ

„Veliku stvar smo uradili time što smo u prethodnih sedam dana ostvarili tri pobede na gostovanjima. Tradicionalno je teško igrati u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, ali smo pokazali sposobnost da zbijemo redove kad je potrebno i upišemo trijumfe u veoma važnom ciklusu za nas. Zapravo, ovo je možda i najvažniji ciklus u aktuelnoj sezoni i veoma sam ponosan što za sada sve funkcioniše dobro. Zvezda je pokazala snagu kad je najteže i to je svojevrsno gorivo za naredne izazove koji nas čekaju“, kaže Milunović za klupski sajt.

Crveno-beli su i u Nišu i na prethodnim gostovanjima imali veliku podršku sa tribina. Ona će im biti preko potrebna i na stadionu „Rajko Mitić“ u četvrtak, jer će od 21 čas dočekati Trabzon u 5. kolu Lige Evrope.

„Imali smo fantastičnu podršku na sva tri gostovanja, pogotovo na derbijima u Novom Sadu i Nišu. Veliki broj zvezdaša je došao, a pesma sa tribina nas je vodila do pobede. Zaista se mnogo bolje osećamo kada igramo pred velikim brojem naših navijača i nadam se da će tako biti i u četvrtak. Upravo to je sada najvažnije, da se uz podršku sa tribina pokažemo u najboljem mogućem svetlu i izborimo proleće u Evropi“.

Iskusni štoper veruje u uspeh i da će i na proleće igrati u Evropi.

„Smatram da imamo kvalitet i da zaslužujemo da prezimimo, a navijače još jednom, pozivam da dođu u što većem broju“, podvukao je Milunović.

BONUS VIDEO Bakljada ultrasa Ferencvaroša pre meča sa Zvezdom 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar