Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević kaže da je njegova ekipa odigrala dobro protiv Čukaričkog, uprkos problema koje je imala.

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedili Čukarički na gostujućem terenu sa 2:0, iako Strahinje Erakovića nije bilo u protokolu, a Aleksandar Dragović je počeo meč na klupi.

PROČITAJTE JOŠ:

Golove za goste su na Banovom brdu postizali Aleksandar Katai i Kings Kangva u 37. i 84. minutu.

Međutim, već u devetom minutu se posle jedne kontre povredio Aleksandar Pešić i izmenjen je pet minuta kasnije.

„Mislim da ne može da se kaže da je (povreda Pešića) otežala jer je Sale Katai igrao jako dobru utakmicu. Drugačiji je profil, pa smo morali malo u toku utakmice da se adaptiramo na njegovu igru. Međutim, video se kvalitet i to je pobeda kolektiva večeras jer i pored tih kadrovskih problema oko virusa i ta mala povreda Pešića, opet smo imali dovoljno dobrih igrača. Vidite da je i Raša Pankov ušao posle dužeg vremena i odigrao dobru utakmicu, izmene su napravile prevagu, tako da, lako je voditi tim od dobrih igrača“, rekao je Milojević za Arenu sport posle meča.

Zvezda je ovom pobedom otišla na deset bodova prednosti u odnosu na Partizan, koji je u četvrtak poražen od Spartaka iz Subotice na svom terenu sa 1:0.

BONUS VIDEO: Postao golman jer je lenj i mrzelo ga da trči – srpski div mogao u Mančester, Zlatan mu je idol

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar