Foto: Printscreen Instagram / snezanafi

Golman Crvene zvezde Milan Borjan otišao je na zasluženi odmor sa svojom porodicom - suprugom i sinom.

U danu kada se priča o njegovoj sudbini na mestu startne „jedinice“ u Crvenoj zvezdi, Borjan je u Francuskoj, makar po objavama njegove izabranice Snežane.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su sina Filipa odveli u Diznilend, dok u Srbiji trener Zvezde Barak Bahar razmatra drugog igrača na opciji startnog golmana.

Borjan je već šest godina u Zvezdi i od početka do sada je bio starter i nakupio je 275 nastupa u crveno-belom dresu.

Prošao je sa Zvezdom i dobro i loše u evropskim takmičenjima, šest puta je bio šampion Srbije, u poslednje tri sezone osvaja duplu krunu.

Bio je akter utakmice kada je njegov tim na penale eliminisao Kopenhagen u kvalifikacijama za Ligu šampiona, bio je tu i kada se slavio remi sa Salcburgom vredan odlaska u elitno takmičenje, ali je bio tu i kada se gubilo od Monaka, Trabzona i Ferencvaroša u Ligi Evrope.

Foto: Printscreen Instagram / snezanafi

Krajem pretprošle godine Borjan je poručio da može da ide iz kluba, ali je ipak ostao do sada, kad još nije poznata odluka hoće li da prihvati novonastalu situaciju i ulogu u klubu.

Ono što se zna jeste da se u načelu uprava neće protiviti odluci i želji trenera Bahara koji je sa sobom doveo i novog trenera golmana u Zvezdu.

Bahar je predstavljen u ponedeljak na Marakani i dobio je ugovor na tri godine. Od njega se očekuje da Zvezdu dovede do iskoraka u Ligi šampiona, mada nije najjasnije šta bi iskorak mogao da bude i da li to znači plasman u nokaut fazu elitnog takmičenja ili u doigravanje u Ligi Evrope sa trećeg mesta u grupi.

Bilo kako bilo, o tome će se raspravljati i većati u nekom budućem trenutku kad prođe period odmora i kada se igrači opet vrate svojim klubovima.

BONUS VIDEO: Promašaj Alea sa 11 metara u najvažnijoj utakmici Borusije u sezoni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar