Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Siniša Mihajlović je promovisao autobiografiju, a prilikom predstavljanja knjige osvrnuo se na brojne teme iz bogate karijere.

Posebnu pažnju javnosti kad je Mihajlović u pitanju privlači njegovo prijateljstvo sa Ibrahimovićem. Ekscentrični dvojac balkanskih korena kroz godine saradnje postao je veoma blizak. Međutim, sad veliki pijatelji su bili vrlo blizu tuče prilikom prvog susreta.

PROČITAJTE JOŠ

„Igrali su Juve i Inter, zakačili smo se, krenuo sam ka Juventusovoj svlačionici, hteo sam da ga ubijem, ili bi on ubio mene, ko zna. Zaustavio me je Bufon u poslednjem trenutku. Ali, posle je došao u Inter, video sam da je sjajan momak i postali smo prijatelji“, rekao je srpski trener.

Strateg Bolonje prethodne sezone želeo je da pojača napad angažmanom Ibrahimovića, ali je Šveđanin izabrao povratak u „rosonere“.

„Preveliki je za Bolonju, bio bi to neverovatan transfer, ali pojavio se Milan. Šteta, da nije bilo njih, možda bi ipak došao. Rekao je da će mi javiti kad odluči, održao je reč“, dodao je Mihajlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar