Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Siniša Mihajlović bio je gost italijanske televizijske emisije Tiki Taka u kojoj je otkrio svog favorita za titulu u Seriji A i čije će utakmice pratiti na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Voditelja Pjera Kjambretija zanimalo je gde bi bila Bolonja u Seriji A da u svojim redovima ima Zlatana Ibrahimovića.

„Kad bi Ibra došao u Bolonju danas bismo bili u Ligi Evrope, a da sam mu trener ne bi bilo problema. Samo da trenira i ispunjava obaveze koje treba, a privatan život – njegova stvar. Svi mogu da rade šta hoće u slobodno vreme“, rekao je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ

Govoreći o Ibrahimoviću, Mihajlović je primetio da je švedski as glavna razlika između Milana koji sada trenera Pioli i onog koji je on vodio od 2015. do 2016. godine.

„Jedina razlika između mog i Piolijevog Milana? Ibrahimović, naravno. Iako prvenstvo još nije odlučeno, mislim da Inter ima najveće šanse za titulu. Zasluženo su dobili derbi“, rekao je Mihajlović.

Kada je reč o evrotakmičenjima, Mihajlović je otkrio koje timove najviše voli da gleda.

„Crvena zvezda je moj omiljeni klub i uvek ću navijati za nju. Tu je i moj mlađi brat, Dejan Stanković, mada mislim da će prolaz dalje protiv Milana biti komplikovana stvar“, rekao je Mihajlović i otkrio čije će mečeve pratiti na predstojećem Evropskom prvenstvu.

„Italija sa Mančinijem? Zahvaljujući njemu sam postao trener, ali hoće li moći da trijumfuje, ne znam. Nemam kristalnu kuglu da vidim, ali se nadam da će pobediti. S obzirom na to da na turniru neće biti Srbije, navijaću za Italiju, a pomalo i za Hrvatsku“, poručio je Mihajlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram