Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

U Italiji će od subote do ponedeljka biti odigrano 34. kolo Serija A, prvi će na teren Verona i Atalanta (17.15), posle njih Kaljari i Sasuolo, dok je veče rezervisano za sudar Milana i Bolonje od 21.45.

Biće to dvoboj Siniše Mihajlovića sa bivšim klubom, koji je kao trener vodio, ujedno će se naći „oči u oči“ sa velikim prijateljem Zlatanom Ibrahimovićem, koji ga je odbio, nakon što ga je Srbin zvao da posle dresa Los Anđeles Galaksija obuče dres Bolonje.

PROČITAJTE JOŠ

Miha je igrao na kartu prijateljstva, postojala je zaista mogućnost da Šveđanin bosanskog porekla stigne na „Renato Del Aru“, ali se u poslednjem trenutku predomislio i potpisao za roso-nere.

Upravo će domaćin juriti tri boda protiv Bolonje kako bi učvrstio poziciju koja naredne sezone vodi u Ligu Evrope.

Derbi kola rezervisan je za kraj, za ponedeljak, tada će snage odmeriti Juventus i Lacio. Trebalo je da taj meč odlučuje o novom-starom prvaku Italije, ali je loša serija Rimljana olakšala posao torinskoj „staroj dami“, koju sada prate Inter i Atalanta, dok je Lacio na četvrtom mestu sa čak osam bodova zaostatka za liderom.

SERIJA A, 34. KOLO

Subota:

Verona – Atalanta 17.15

Kaljari – Sasuolo 19.30

Milan – Bolonja 21.45

Nedelja: 

Parma – Sampdorija 17.15

Breša – Spal 19.30

Fjorentina – Torino 19.30

Đenoa – Leće 19.30

Napoli – Udineze 19.30

Roma – Inter 21.45

Ponedeljak:

Juventus – Lacio 21.45

Foto: Printscreen/Sofascore/Serija A

Atalanta u ovom trenutku igra možda i najlepši fudbal u Evropi, što će pokušati još jednom da dokaže na gostovanju Veroni (17.15). Kvota na dvojku je 1,45, a na kombinazziju 2&3+ 1,75.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verona – Atalanta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar