Lionel Mesi
Lionel Mesi; Foto: Tanjug/AP Photo/Francois Mori)

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi rekao je da je njegov klub jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona, ali je pričao i o najvećem rivalu Kristijanu Ronaldu.

Mesi je letos došao u Pari Sen Žermen, a na terenu još uvek ne pruža ono što se od njega očekuje. Slična situacija je i sa Ronaldom u Junajtedu, s tim da Portugala ima više golova u sezoni do sada.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kristijano se adaptirao na impresivan način. Poznavao je klub i ranije i to mu je sigurno pomoglo. Veliki igrač, koji donosi dodatni kvalitet. Jasno je da trenutno ekipa nije na nivou, koji su svi očekivali. Imaju strašne pojedince. Međutim, treba biti strpljiv. Tek je decembar, videćemo šta će biti na kraju sezone“, izjavio je Argentinac.

Svi fudbalski fanatici sa nestrpljenjem čekaju nove duele Kristijana i Mesija, s obzirom da su obojica u poznim igračkim godinama i različitim ligama.

„Prošlo je dosta vremena od kada se ne takmičimo u istoj ligi. Borili smo se obojica pre svega da naši klubovi pobeđuju. Znam da su navijači jedva čekali te mečeve. To su divne uspomene, koje će sigurno ući u istoriju fudbala“, naglasio je Mesi.

Foto: EPA/Alejandro Garcia
Foto: EPA/Alejandro Garcia

Parižani u sredu gostuju Mančester sitiju u duelu koji će verovatno odlučiti koji će tim sa prve pozicije proći u nokaut fazu Lige šampiona.

Ambicije Parižana su velike, a osvajanje Lige šampiona je krajnji cilj.

„Svi kažu da smo veliki favoriti, i neću da poričem da smo jedan od kandidata, ali još uvek nam nedostaje nekoliko stvari da budemo zaista jak tim“, rekao je Mesi za špansku „Marku“.

Bivši igrač Barselone, koji je za katalonski tim igrao 17 godina, rekao je i da će se u nekom trenutku vratiti u Barselonu.

„Uvek sam govorio da ću se u nekom trenutku vratiti u Barselonu, jer to je moj dom, tamo želim da živim i naravno ako mogu da pomognem klubu, bio bih srećan da se vratim“, dodao je argentinski napadač.

Ćavi Ernandez je nedavno seo na klupu katalonskog tima. Argentinac je rekao da je u kontaktu sa Ćavijem, sa kojim je ranije bio i saigrač.

„Prijatelji smo, delili smo mnogo toga u životu i ostali smo u kontaktu kada je otišao u Al Sad (2015. godine). Sa njim će Barselona enormno napredovati, ne sumnjam u to. I dalje želim sve najbolje Barseloni. I dalje sam navijač, čak i ako više ne igram u klubu“, zaključio je Mesi.

BONUS VIDEO Piksi: Pitao sam moje momke imaju li ti Portugalci krila?

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar