Foto: EPA-EFE/STR

Hari Megvajer, kapiten Mančester junajteda, ipak se našao na spisku selektora Engleske Gareta Sautgejta za predstojeće utakmice sa Islandom i Danskom.

Protreklih dana se spekulisalo da defanzivac Junajteda neće biti pozvan zbog incidenta koji je dogodio na Mikonosu, kada je fudbaler bio u tuči sa grupom albanskih biznismena i policijom.

PROČITAJTE JOŠ:

Sudski proces protiv Megvajera je u toku, fudbaler se vratio sa porodicom u Englesku, a Sautgejt je ipak odlučio da ga pozove u nacionalni tim.

Zanimljivo je da je Sautgejt pozvao Fila Fodena iz Mančester sitija, Mejsona Grinvuda iz Mančester junajteda, te Kalvina Filipsa iz ekipe Lidsa.

Među pozvanima su i Dani Ings iz Sautemptona kao i golman Din Henderson koji se sa pozajmice Šefild junajtedu vratio u Mančester junajted.

Spisak Engleske: Tami Abraham (Čelsi), Trent Aleksander-Arnold (Liverpul), Erik Dajer (Totenhem), Fil Foden (Mančester siti), Džo Gomez (Liverpul), Mejson Grinvud (Mančester junajted), Din Henderson (Mančester junajted), Dani Ings (Sautempton), Hari Kejn (Totenhem), Majkl Kin (Everton), Hari Megvajer (Mančester junajted), Tajron Mings (Aston Vila), Mejson Maunt (Čelsi), Kalvin Filips (Lids junajted), Džordan Pikford (Everton), Nik Poup (Barnli), Markus Rašford (Mančester junajted), Deklan Rajs (Vest Hem), Džejdon Sancčo (Borusija Dortmund), Rahim Sterling (Mančester siti), Kiran Tripije (Atletiko Madrid), Kajl Voker (Mančester siti), Džejms Vord-Praus (Sautempton), Hari Vinks (Totenhem).

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar