Nemanja Matić Foto: Nemanja Jovanović/Nova rs

Nemanja Matić objavio je scenu iz televizijske serije "Kamiondžije", u kojoj se proslavljeni fudbaler prvi put okušao kao glumac.

Srbin je ovog leta prilikom boravka na Ubu snimio i scenu sa Nenadom Jezdićem i Tihomirom Stanićem koji su glavni akteri ove serije.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaler Mančester junajteda je na Instagramu objavio insert u kom se pojavljuje i uz to skromno napisao:

„Čast je biti na sceni sa ovakvim ljudima i glumcima!Jedva čekam 12. epizodu „Kamiondžija“. Nadam se da nisam pokvario seriju“, napisao je Matić.

Podsetimo, Stanić je ranije govorio o kvalitetima Nemanje Matića kada je za Nova.rs otkrio da je i ranije dolazio na Ub, ali i da nije iznenađen glumačkim talentom našeg fudbalera.

“Moram da kažem prvo, da sam ja ovde dolazio pre 40 godina i više. Moj najstariji brat Dragomir je igrao za fudbalski klub Vrelo sa Nemanjinim stricem. Mi smo s Matićevim daljim rođacima kumovi. Tako da ja kada sam došao u Vrelo, faktički kao da sam došao kući. Bio sam i na otvaranju novog stadiona. I nekako pošto poznajem Nemanjinog oca, izgleda da smo se znali kada smo bili klinci, njega isto tako doživljavam kao nekog koga znam odavno. Kada se rodila ideja da Nemanja Matić učestvuje u seriji “Kamiondžije”, to smo normalno Nenad Jezdić, Matić i ja, jako brzo snimili. On je čovek profesionalac. I čega god da se uhvati, on to radi odlično”, poručio je Stanić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic)

Na pitanje da li ga je fudbalski as prijatno iznenadio kako glumi, Tika je ko iz topa odgovorio:
“Nije me iznenadio, od njega se to i očekivalo. Znate, postoje ti ljudi koji u svojoj profesiji dosegnu određeni nivo i onda se nekako podrazumeva da vrlo lako mogu, i u nekim drugim sferama koje im nisu bile toliko poznate ranije da se snađu. Jednostavno, ne postiže se uspeh slučajno. Za uspeh su potrebni kvaliteti koje čovek nosi u sebi i koji mu pomognu da se u drugim sferama lako snađe i bude uspešan”, objasnio je naš poznati glumac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare