Foto: Printscreen Youtube

Fudbaleri Lokomotive iz Moskve osvojili su Kup Rusije pobedom nad ekipom Krila Sovjetov iz Samare u finalu tog takmičenja 3:1.

Nikolić je tako odagnao sve sumnje u kvalitet svog rada koje su na njega bacali mediji u Rusiji i navijači Lokomotive.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegov tim je poveo u 15. minutu golom Fransoe Kamana, a Samara je pre poluvremena poravnala rezultat pogotkom Vladislava Sarvelija u 22. minutu.

Kod gola Lokomotive pogrešio je štoper Krila Sovjetova koji je hteo da pošalje povratnu glavom svom golmanu i poklonio je loptu Kamanu za laganu realizaciju.

Krila je strpljivom i najlepšom akcijom na meču, probila odbranu u kojoj su isprva bila postavljena šestorica igrača, a onda gotovo svi igrači Lokomotive.

Sarveli je kao u školskom dvorištu ostao sam pred praznom mrežom jer su sve prethodno obavili njegovi saigrači i asistent Denis Jakuba.

Fjodor Smolov je u nastavku realizovao penal za Lokomotivu, pa je ekipa iz prestonice Rusije od 48. minuta opet došla do prednosti. Sergej Ivanov je tada skrivio jedanaesterac, posle čega se Krila nije oporavila.

Pobedu su zeleno-crveni potvrdili u 84. minutu golom Brazilca Murila Serkeire, pa je ovo bio prvi trofej za Nikolića kao trenera Lokomotive.

Podsećamo, Lokomotiva je pre Krila Sovjetov, pobedila i Tambov sa 3:0, Soči sa 3:1, zatim je CSKA poklekao sa tri gola u svojoj mreži i sada ekipa iz Samare.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar