Marko Marin i Mitar Mrkela; Foto: FK Crvena zvezda

Bivši kapiten Crvene zvezde je promovisan kao šef skauting službe.

Marko Marin, nekadašnji fudbaler i „desetka“ kluba sa „Marakane“, i zvanično je dobio novu ulogu.

PROČITAJTE JOŠ

Marin je izrazio veliko zadovoljstvo što ponovo ima priliku da pomogne voljenom klubu, ali je i istakao da su i sada ciljevi na najvišem mogućem nivou.

„Nisam razmišljao na ovaj način dok sam bio fudbaler. Mnogo sam srećan što sam dobio priliku da u ovoj ulozi dođem u Crvenu zvezdu i da pomognem klubu. Naravno, kao i dok sam bio igrač, uvek postavljam najviše ciljeve. Mislim da u lepom trenutku dolazim u Crvenu zvezdu, što će mi dodatno olakšati da ispunim ciljeve i pomognem klubu na pravi način“, rekao je Marin.

Bivši igrač Zvezde već neko vreme sarađuje sa sportskim sektorom crveno-belih.

„Radimo zajedno i za ovaj prelazni rok tražimo prave igrače. Pomažem generalnom direktoru i siguran sam da ćemo svi biti zadovoljni i da će ovaj prelazni rok biti uspešan za nas.“

Osvrnuo se i na prethodnu sezonu.

„Druga dupla kruna u nizu. To je veliki uspeh. Nadam se, kao i svi navijači, da ćemo se predstojeće sezone kvalifikovati u Ligu šampiona. To bi bio veliki uspeh, da se nakon nekoliko sezona bez Lige šampiona ponovo vratimo tamo gde pripadamo. Naravno, pored toga, cilj je da i naredne sezone osvojimo sve“, završio je Marin.

BONUS VIDEO Piksi o Joviću i Realu: Ili ću zvati ja Ančelotija, ili on mene

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar