Foto: EPA-EFE/Michael Regan

Fudbaleri Mančester sitija slavili su u poslednjoj utakmici 30. kola Premijer lige Engleske protiv Barnlija sa ubedljivih 5:0 (3:0).

Bila je to laka i ubedljiva pobeda „građana“ po povratku na teren, a blistali su dvostruki strelci, mladi Fil Foden i krilo Rijad Marez, dok se među strelce upisao i iskusni David Silva.

PROČITAJTE JOŠ:

Izabranici menadžera Pepa Gvardiole su sav posao završili u prvom poluvremenu kada su postigli tri gola.

Seriju je otvorio Foden u 22. minutu na asistenciju Bernarda Silve, da bi u 43. minutu Rijad Marez, karakterističnim prodorom i driblinzima stvorio sebi poziciju za šut iz kog je pogodio donji desni ugao gola Barnlija.

U trećem minutu nadoknade prvog dela, srušen je Serhio Aguero, sudija Andre Mariner je pokazao na belu tačku, a Marez je pogodio za velikih 3:0.

Nije Siti popustio ni u nastavku, pa je u 51. minutu na delu bio „duo Silva“. Bernardo je proigrao Davida koji je sa nekolio metara skrenuo loptu u mrežu.

Sve je bilo završeno posle brze akcije u 63. minutu, bernardo Silva je dodao do Žezusa, ovaj do Fodena koji je bio neumoljiv, precizno je šutirao sa nekoliko metara i postigao peti gol za domaći tim.

U gostujućem timu nije bilo Džoa Harta, Džefa Hendrika i Arona Lenona, u pitanju su igrači kojima ugovori ističu krajem sledeće nedelje.

Foto: Printscreen/Sofascore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar