Zdravko Mamić, nekadašnji prvi čovek Dinama iz Zagreba probao je preko Zorislava Srebrića, savetnika Davora Šukera da podstiče promene u Fudbalskom savezu Hrvatske.

U javnosti se našao deo razgovora između Mamića i Srebrića, gde Zdravko tvrdi da Šuker ne može više da bude u Savezu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Počnite da menjate odnos u Savezu, Šuker ne može više da bude predsednik. On ne može više biti predsednik – završena priča. I to je nedopustivo. U tom filmu Zdravko više ne učestvuje. I ja rastem, dolazim pameti i sa iskustvom i tako dalje. Prema tome, neću dozvoliti da ono što ste vi stvarali, što sam ja stvarao, da klošari okrutni rasturaju. Dobro znate o čemu pričam. Prema tome, gospodo menjajte nešto, jer će vas oduvati bura“, rekao je Mamić u snimku koji je objavio portal dnevnik.hr.

On je nezadovoljan i suđenjem za zagrebački klub, dok Srebrić kaže za N1 da ne negira te pozive i razgovore i dodaje da su analizirali utakmice.

„Nisam član odgovarajućih upravljačkih tela ili izvršnih, nego samo član kancelarije. Po pravilu ja njega zovem, ali nema tu instrukcija ili posebnih zahteva, ne. Nema (uticaja na mene i HNS)“, kaže Srebrić.

Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a i protivkandidat Šukeru nije hteo da komentariše čitavu situaciju tendenciozno.

„Zna se koje telo odlučuje o čemu i definitivno ne bih hteo da to komentarišem na taj način. Da li neko ima uticaja ili nema uticaja. Rezultati se vide i ima ljudi koji odlučuju o tome“, kaže Kustić.

Istovremeno, predsednik Bruno Marić, predsednik sudijske komisije kaže da nema uticaja sa strane na suđenje, dok Mamić najavljuje smene.

„Sve ću ih posmenjivati, jedino ćete vi imati posla u Savezu i Dinamu“, rekao je Mamić Srebriću.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar