VIDEO Modrić ga uhvatio za vrat, rival se okrenuo: Hrvat ga potezima ponizio

Podeli:
Luka Modrić i Arturo vidal
Luka Modrić i Arturo vidal; Foto: Screenshot Twitter Adnan Mahi HR

Real Madrid savladao je Inter sa 2:0 i izborio prvo mesto grupe D Lige šampiona. Ipak, čitav susret je obeležila nervoza i guranje dva veterana.

PROČITAJTE JOŠ

Toni Kros je već u 17. minutu doveo Real u prednost nakon udarca sa 15 metara. Bio je to hiljaditi pogodak za Real u Kupu/Ligi šampiona i prvi od dva prelepa pogotka na ovom susretu. Drugi je delo Marka Asensija u 79. minutu.

Modrić je upisao 100. meč u Ligi šampiona i tako postao prvi Hrvat kome je ovo pošlo za rukom. Ipak, meč je ostao upamćen po njegovom sukobu sa Arturom Vidalom. Nikola Barelo je napravio oštar prekršaj zbog kog je isključen u 64. minutu. Nastala je gužva u kojoj je učestvovalo više igrača među kojima se nalazio i Modrić.

On je pokušao da primiri situaciju i da odvuče problematičnog Vidala iz čitavog haosa. Ipak, uradio je to nespretno, dečački, pa je prvo pokušao da udara Vidala da bi mu privukao pažnju, a to je naposletku i uspeo tako što ga je uhvatio za vrat.

Kada se Čileanac okrenuo i odgurnuo ga Modrić je krenuo svojim putem.

Ipak, nešto kasnije na terenu je hrvatski vezista ponizio rivala. Imao je dosta motiva da to uradi jer je verovatno već tada nekoliko puta provukao tu scenu kroz sećanje.

Sa dva vrhunska driblinga bacio je dva puta Vidala na travu, pa je onda Čileanac odustao sa presingom.

Neki to rade silom, a neki magijom.

Komentari

Vaš komentar