Karlo Ančeloti i Luka Modrić
Foto: Cordon Press / ddp USA / Profimedia

Izgleda da je u Realu sve spremno za rekonstrukciju. Ona se češće dešava u Madridu nego bilo gde drugde na svetu, ali je prethodnih godina bilo razloga da se stvari ne menjaju.

Florentino Perez, predsednik Real Madrida, nije zadovoljan zbog toga što se Luka Modrić i dalje nalazi u startnoj postavi „kraljevića“. Ako nas je nečemu istorija odlučila jeste da Perez uvek pronađe način da ispuni svoj cilj, ali…

PROČITAJTE JOŠ

Mario Kortegana, novinar „Atletika“ koji se bavi dešavanjima u Realu“, pojasnio je da je Perez još prošle godine skrenuo pažnju Ančelotiju da bi trebalo da da prednost drugim igračima.

Sada je to ponovo buknulo nakon što se Modrić našao u startnoj postavi u porazu od Atletika sa 3:1.

„Perez je jako nezadovoljan što Modrić i Kros i dalje čine tandem veznog reda, posebno u važnim utakmicama. Ne želi da oni više igraju, te je to više puta rekao Ančelotiju, i to još prošle sezone“, istikao je španski novinar.

Ančeloti je morao da se pravda zbog toga što je bivšeg osvajača Zlatne lopte stavio u startnu postavu.

„Krenuo sam s Modrićem jer sam htio što više imati loptu, a i želio sam odmoriti Čuamenija, koji u poslednje vreme igra puno“, izjavio je italijanski stručnjak.

Ipak, ubrzo je Italijan promenio odluku i zamenio Modrića.

„Zato što je Atletiko bio bolji od nas. Rano su postigli dva gola, branili se bolje i brzo vršili tranziciju. Ne želim da upiratem prstom, raditi to Modriću bilo bi previše, ali on je igrao loše. Kao i njegovi saigrači. Zato sam na poluvremenu umesto Modrića uveo napadača Hoselua kako bismo bili opasniji u napadu“, završio je Ančeloti.

Italijanski strateg će na kraju sezone napustiti „Santjago Bernabeu“, a u ovom trenutku deluje da je najbliži da postane selektor Brazila. Gotovo istovremeno su sve glasniji navodi da će ga na klupi naslediti Ćabi Alonso.

BONUS VIDEO Nova zvezda Reala uzela Zidanov broj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar