Foto: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Nemački Ajntraht iz Frankfurta dobija veliko pojačanje u januarskom prelaznom roku, a spekulacije koje su kolale u utorak, potvrđene su u večernjim satima.

PROČITAJTE JOŠ:

Luka Jović i definitivno dolazi u Nemačku iz Real Madrida, potvrdio je Fredi Bobić, sportski direktor Ajntrahta, putem zvaničnih kanala komunikacije tog kluba.

Luka će se vratiti u nemački klub posle godinu i po dana, jer je leta 2019. godine za 60 miliona evra prešao u Real Madrid. Tamo nije uspeo da se nametne, pa će probati da povrati formu tamo gde mu je bila i najbolja.

„Luka Jović je na pragu pozajmice kod nas do leta. Još uvek moramo da rešimo neke sitnice, na primer medicinske preglede. Ako se sve poklopi, on će uskoro opet biti kod nas“, rekao je Bobić.

 

Jović je igrajući za Ajntraht dao 27 golova na 48 utakmica u sezoni 2018/2019 i zbog toga je otišao u Real. Ostala je upamćena njegova utakmica protiv Fortune kojoj je dao pet golova na različite načine.

On će se u Ajntrahtu pridružiti Filipu Kostiću, koji je posle odlaska Mijata Gaćinovića u Hofenhajm i Dejana Joveljića u Anderleht i kasnije Volfsberger na pozajmicu ostao jedini srpski igrač u timu iz Frankfurta.

Da podsetimo, o povratku Jovića u nemački klub su prvi izvestili novinari Marke i Fabricio Romano u utorak popodne.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare