Vanderson, Foto: EPA-EFE/TAMAS KOVACS
Vanderson, Foto: EPA-EFE/TAMAS KOVACS

U Ludogorecu se stanje sa povređenim igračima ne smiruje, dok je meč sa Crvenom zvezdom sve bliži.

Već nedeljama van stroja je najbolji igrač kluba, Brazilac Vanderson, koji je tokom prvenstvene utakmice protiv Pirina doživeo povredu ukrštenih ligamenata, zbog čega ga čeka duža pauza.

Pored njega već neko vreme van trenažnog procesa je i drugi Brazilac Kauli.

PROČITAJTE JOŠ:

Anton Nedjalkov, levi bek Ludogoreca, doživeo je povredu na gostovanju Midtjilandu, te je zbog problema sa skočnim zglobom i bola u kolenu prinudno zamenjen.

Defanzivac je zbog toga propustio prvenstveni duel proteklog vikenda, a za naredne mečeve će biti pod znakom pitanja.

Slična situacija je i sa Kirilom Despodovim, klilnim napadačem i jednim od najboljih fudbalera Ludogoreca koji je doživeo peh u 61. minutu utakmice u Danskoj. Pojačanje koje je ovog leta stiglo iz Kaljarija za 2.000.000 evra takođe je provelo prvenstveni meč na tribinama, a van protokola bio je krilni napadač Mavis Čibota.

Da sve bude još teže po bugarski tim pobrinula se Slavija iz Sofije, pošto ih je sa 1:0 savladala u okviru osmog kola prvenstva.

Ludogorec će već u četvrtak izaći na megdan Spartaku u okviru Kupa Bugarske, a tri dana kasnije očekuje ga prvenstveni izazov protiv Boteva koji će biti i uvertira u utakmicu sa Crvenom zvbezdom zakazanu za 30. septembar od 21 čas.

Meč sa crveno-belima igra se u Bugarskoj.

BONUS VIDEO Atmosfera i koreografije sa 165. večitog derbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar