Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Nije prošlo! Dolazak Legendarnog trenera Šahtjora Mirčee Lučeskua na klupu ljutog rivala Dinamo Kijeva, potrajao je svega četiri dana.

Navijači slavnog kluba iz Kijeva nisu hteli ni da čuju, podigla se ogromna prašina i rumunski stručnjak je odlučio da napusti klub. Na društvenim mrežama kružile su čak i preteće poruke.

PROČITAJTE JOŠ

Odluku je obrazložio odnosom najvatrenijih tifoza Dinama koji su se protivili činjenici da će on biti novi trener, a prethodno je sa Šahtjorom za 12 godina osvojio čak 22 trofeja

„Ne mogu da prihvatim da navijači mog kluba rade protiv njegovih interesa i odlučio sam da napustim Dinamo, Hvala klubu koji mi je pružio priliku, ali ne mogu da radim u neprijateljskoj atmosferi. Nikada nisam bio kukavica, prihvatao sam sve sportske izazove, prelazio iz Galatasaraja u Bešiktaš, iz Dinama u Rapid iz Bukurešta, ali tamo su me navijači dočekivali sa nadom da ću im doneti titulu“, poručio je Lučesku.

Pročitajte još: Srpska zastava i hrvatska pesma na proslavi titule VIDEO

Iskusni strateg je dodao još:

„Bilo je vreme da se klub sa takvom istorijom vrati gde mu je mesto. Moj dolazak u Kijev nema veze sa novcem, želeo sam da se vratim fudbalu“, rekao je Rumun.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar