Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Loša utakmica crno-belih.

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz u pretposlednjoj utakmici na priprema u Turskoj od Danskog Horsena, a strelac jedinog gola je bio Digurdson u 62. minutu. Neumorni Danci su pošteno izmorili kombinovani sastav koji je na teren Kornelija hotela izveo Gordan Petrić, iskoristili su veliki pad u igri Parnog valjka u uvodnoj fazi drugog poluvremena, pa su zasluženo stigli do minimalne pobede

#related-news_0

Kobni trenutak po crno-bele stigao je u 53. minutu utakmice, kada je odlični povremeni reprezentativac Islanda Aron Sigurdarson iskoristio veliki pad koncetracije odbrane Partizana prilikom postavljanja ofsajd zamke. Ipak, od samog starta drugog dela igre je praktično visio gol Danaca u vazduhu, pošto su prethodno dve odlične šanse propustili Bus i upravo Sigurdarson, pa je bilo samo pitanje trenutka kada će doći do promene rezultata u korist devetopasiranog tima tamošnje Superlige.

Partizan u toku dana očekuje i meč protiv CSKA od 15.00 što će biti i generalna proba.

Nažalost, trener Partizana neće imati na raspolaganju Rikarda Gomeša jer ga već tri-četiri dana muči primicač pa ne žele ništa da rizikuju.

Crno-beli prvi zvaničan meč igraju sledećg vikenda protiv Napretka u Kruševcu.

U prvom poluvremenu utakmice nismo videli neka veća uzbuđenja. Igra se mahom odvijala između dva kaznena prostora, pa samim tim nije bilo ni pravih prilika, a ni golova.

U nastavku je Horsens kreno da igra žestoki presing i to se isplatilo, acrno-beli su u 52. primili gol. Neuspelu ofsajd zamku je kaznio Sigurdson i Danci vode sa 1:0.


Partizan – Horsens 0:1 (0:0)

(Sigurdson 52)

Partizan: Stevanović, Subotić, Saničanin, Urošević, Filipović, Fejsa, Traore, Pantić, Lutovac, Menig, Baždar

Horsens: Brolin, Bus, Drahman, Gemer, Gomez, Jakobsen, Kilerih, Musonda, Risgard Jensen Santoš, Sigurdson

BONUS VIDEO VAR poništio remek-delo: Gol „rabonom“ kakav se viđa i potez za „Puškaša“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar