Foto: Screenshot X Tactical Manager

Lionel Mesi i u 36. godini pokazuje da u njegovoj magičnoj vreći i dalje ima stvari koje nije izvukao. Sada je jedna velemajstorija na otvaranju MLS lige i pobede Intera nad Ril Solt Lejkom sa 2:0 postala internet fenomen.

Luis Suarez je debitovao za Inter u MLS ligi, a Mesi je bio posebno inspirisan da igra sa omiljenim saigračem.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon njihove saradnje je Dijego Gomez postigao drugi gol za Majami, dok je prvi gol Intera došao nakon što je Mesi ponudio na tacni gol Robertu Tejloru.

Mesi je odlučio odmah da pokaže svima ko je majstor u ligi, pa je tako odmah proturio loptu kroz noge jednom rivalu. U tom šestom minutu se samo zagrevao.

Ipak, ovaj detalj nije mogao da doživi da bude ni najlepši na meču. Jednostavno, kada je Mesi insipirisan da igra sve izgleda prelako. I prelepo.

Pogledajte velemajstoriju o kojoj pričaju svi na internetu.

Mesi je pokazao da ima bolju kontrolu lopte od matematičkih sistema. Pokazao je da bi bolje navodio projektil nego bilo koji superkompjuter. Pokazao je da može u trenutku da se snađe i pronađe pukotinu i tamo gde je nema. Prosto ostaje žal što je šut kasnije izblokiran jer bi bio jedan od najlepših Mesijevih golova ikada.

„Video sam slobodnog Mesija sa istim osećajem kao i uvek. Pokazao je i brzinu. On je igrač kao nijedan drugi, uzme loptu daleko od gola protivnika i odmah se stvara utisak da će stvoriti opasnu situaciju“, rekao je trener Intera Herardo Tata Martino.

Pogledajte ovo i iz drugog ugla.

Pogledajte i kako je Mesi namestio prvi gol u novoj sezoni MLS lige.

BONUS VIDEO Veliki kiks Vladimira Stojkovića i gol Kristijana Ronalda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar