FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL
FOTO: EPA-EFE/PETER POWELL

Nešto sa Lingardom i Junajtedom nije štimalo

Mančester junajted je protiv Brentforda u ponedeljak odigrao svoj poslednji meč na „Old Trafordu“ ove sezone, a to je bila i dobra prilika da se navijači oproste od nekoliko igrača.

PROČITAJTE JOŠ:

U centru pažnje bili su Nemanja Matić, Huan Mata kao i Edinson Kavani koji su odigrali svoju poslednju utakmicu na „Old Trafordu“, ali među njima je bio i Džesi Lingard koji nije dobio priliku da izađe na teren.

To je razbesnelo Luija Skota, Lingardovog brata, koji je imao nekoliko žestokih reči upućenih klubu. Po završetku meča je na svom Instagram nalogu nazvao Junajted klubom „bez klase“.

„Dvadeset godina krvi i suza, četiri domaća trofeja, tri kup finala, i ni zbogom. Nije ni čudo što će sledeće godine klub igrati Ligu konferencija. Napadaju igrače zbog proslave, a kada je klub bio prodat u Superligu, to im je bilo ok. Klaso 92, Bazbijeve bebe, vode vas ljudi koji ne znaju šta je ofsajd zamka. Bez klase su i navijači, to moraju da shvate. Laku noć, nek je Bog uz vas. Bio je tu od svoje devete godine i nije dobio ni oproštaj! Bravo brate, tvoja porodica je ponosna na tebe“, napisao je Lui Skot.

Lingard je za „crvene đavole“ odigrao 232 utakmice u kojima je postigao 35 golova.

Ipak, ove sezone skoro i da nije dobio šansu, a kakav kvalitet poseduje pokazalo se prošle sezone kada je bio na pozajmici u Vest Hemu. Tada je na 16 mečeva imao čak devet golova uz četiri asistencije za „čekićare“.

Još uvek nije poznato gde bi 29-godišnji Englez mogao da nastavi karijeru.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO Het-trik Kristijana Ronalda za Mančester junajted protiv Totenhema

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar