Mladen Krstajić promovisan kao trener TSC i klub uporedio s bundesligašem
Jovanović, Žemberi, Krstajić i Palađi; Foto: FK TSC

Mladen Krstajić, novi šef stručnog štaba TSC, predstavljen je u Bačkoj Topoli i tom prilikom izrazio je veliko zadovoljstvo što će voditi ovog superligaša.

„Kada sam došao na prvi i jedini sastanak sa upravom ovog kluba, kada sam pogledao ovo zdanje, nisam postavljao nikakve uslove, ni finansijske. Razlog je što TSC ima sve kao jedan bundesligaš, to me je bukvalno fasciniralo. Znajući Janoša Žemberija, predsednika kluba, verujem da je ovo samo početak“, rekao je Krstajić.

Istakao je da mu je potpuno jasno šta Bačka Topola i Srbija dobijaju sa klubom kao što je TSC.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je domaci zadatak za sve klubove, ovako treba da izgleda jedan klub u 21. veku“, naglasio je Krstajić.

Bivši selektor Srbije željan je dokazivanja i dodao je da je fudbal bio i ostao njegov život.

Članovi njegovog stručnog štaba biće pomoćni trener Dušan Bajić i trener Stefan Janković.

„Posle izuzetno teških trenutaka na kraju prošle godine, prerane smrti Zoltana Saboa, ekipa je uspela da se izbori i da dođe do pobeda u poslednje dve utakmice sezone. Tako smo došli u poziciju da se priključimo vrhu, ali moramo sačekati prvih pet kola“, kazao je Krstajić.

Foto: FK TSC

On je podsetio da se ekipa okuplja 8. januara, a da će 14. januara otputovati na dvonedeljne pripreme u Tursku, gde će odigrati i četiri prijateljske utakmice.

Krstajić nije propustio da pohvali igrački kadar kojim raspolaže TSC, a istakao je da se neki slabiji rezultati u prvom delu sezone mogu povezati sa velikim problemima koje je ekipa imala zbog koronavirusa.

Novi sportski direktor TSC Mirko Jovanović, koji je do sada obavljao posao pomoćnog trenera, takođe je promovisan.

„Iskoristiću znanje da postignemo što bolje rezultate. TSC ima najviše ambicije, što smo potvrdili prethodnim sezonama. Potvrda tih ambicija je i angažovanje Mladena Krstajića, i da ćemo ići samo uzlaznom putanjom“, rekao je Jovanović.

Posle 19 odigranih kola u jesenjem delu sezone, TSC je osmi na tabeli Superlige sa 27 bodova uz osam pobeda, tri remija i osam poraza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar