Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine počeli su u Novom Sadu pripreme za nastavak sezone.

Pred početak prvog treninga u 2021. godini, igrače je pozdravio predsednik kluba Dragoljub Samardžić, koji im je poželeo srećan rad i uspešne rezultate u predstojećoj polusezoni.

PROČITAJTE JOŠ

Na prvom okupljanju pojavilo se 30 fudbalera, među kojima nisu bili štoper Siniša Saničanin, koji se nedavno oženio, te je iz tog razloga od trenera Nenada Lalatović dobio dozvolu da propusti početak priprema.

S druge strane, posle šestomesečne pozajmice u Radu, prvom timu Vojvodine ponovo se priključio štoper Lazar Stojsavljević, dok će Mihajlo Nešković i narednu polusezonu provesti na pozajmici u Inđiji.

Pripreme sa prvim timom započeli su i Veljko Jelenković, Milan Majstorović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski i Uroš Kabić, koji su prethodne polusezone nastupali za omladinski tim Vojvodine.

Fudbaleri Vojvodine će u FC „Vujadin Boškov“ trenirati do 13. januara i to uglavnom po dva puta dnevno, a 14. januara otputovaće na dvonedeljne pripreme u Tursku.

FUDBALERI VOJVODINE NA PROZIVCI

Golmani: Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš, Željko Brkić;

Odbrana: Nikola Andrić, Mladen Devetak, Aranđel Stojković, Vladimir Kovačević, Veljko Jelenković, Stefan Đorđević, Slavko Bralić, Marko Bjeković, Milan Majstorović, Đorđe Đurić, Lazar Stojsavljević;

Sredina terena: Nikola Drinčić, Bogdan Mladenović, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Miodrag Gemović, Novica Maksimović i Ognjen Đuričin;

Napad: Nemanja Čović, Đorđe Pantelić i Momčilo Mrkaić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar